Evenement toevoegen

Voeg uw evenement gratis toe aan de VVV Evenementenkalender op www.vvvzeeland.nl.

  • De kalender is het meest complete overzicht van evenementen in Zeeland en Goeree-Overflakkee.
  • Een selectie van evenementen in publicaties als de Badkoerier, PZC Zomerkrant, Zeelandnet en de Recreatiekrant komen uit de VVV Evenementenkalender.
  • Ingevoerde evenementen worden doorgeplaatst op www.deltagids.nl (voor watersportevenementen), Zeeland App, ZIDS-kanalen (o.a. narrowcasting, mobiele inspiratiepunten, touchscreens) en andere sites. 

Nadat u uw evenement heeft ingevoerd, wordt deze gelezen, eventueel aangepast, en online geplaatst door medewerkers van VVV Zeeland. N.B. Hierdoor zit er een verwerkingstijd op voordat het evenement daadwerkelijk op de VVV Evenementenkalender te zien is.

Om te voorkomen dat uw evenement dubbel op de evenementenkalender komt te staan, kunt u op onze evenementenpagina checken of uw evenement al toegevoegd is. Het beste is om te zoeken op datum en plaats van het evenement.

Definitie van een evenement
Een evenement is een speciale, tijd- en plaatsgebonden gebeurtenis die door een initiatiefnemer (individu, groep of organisatie) bewust is gepland waarbij muziek, kunst, cultuur, sport, natuur, wetenschap of een combinatie van deze centraal staat en publiek toegankelijk is voor toeristen, dagrecreanten en/of bewoners.

Rechtenvrij beeldmateriaal
Let er op dat u altijd gebruik maakt van rechtenvrij beeldmateriaal. Of beeldmateriaal waarvan u de eigenaar bent. Eventuele claims die wij ontvangen zullen bij de evenementenorganisator of degene die het evenement heeft ingevoerd worden verhaald.

Inloggen of registreren

Om uw evenement te kunnen invoeren, moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen gebruikersaccount, dan kunt u zich registreren en daarna uw evenement invoeren. Het gemak van uw account is dat u altijd kunt inloggen om uw evenement aan te passen of een jaarlijks terugkerend evenement te updaten.

Liever een evenement toevoegen zonder account aan te maken? Voeg dan een evenement als gast toe.

Heeft u verder nog vragen over het invoeren van evenementen? Neem dan gerust contact op met de servicedesk.

Evenementenkalender op uw eigen website?

De VVV evenementenkalender is de meest complete van Zeeland en Goeree-Overflakkee. Het is mogelijk om de evenementenkalender van vvvzeeland.nl op uw eigen site te plaatsen. Dit kan door middel van een widget. Hier vindt u meer informatie over widgets.

Evenement booster

Zeeland staat het hele jaar bol van de evenementen. Hoe zorgt u ervoor dat úw evenement daar op het juiste moment bovenuit springt? Met de Evenement Booster profiteert u van een zeer gunstig geprijsd all-in promotiepakket waarbij uw evenement op maar liefst 4 manieren extra of anders gepromoot wordt.