Groepsarrangementen

Onze afdeling Groepsarrangementen Zeeland heeft in 2018 voor verschillende groepen weer bijzondere belevenissen in Zeeland georganiseerd. De afdeling zet zich actief in om groepen te verleiden Zeeland te bezoeken.

Groepsarrangementen doet er alles aan om het verblijf van een groep vrienden, collega’s of families tot een onvergetelijke ervaring te maken. Van een fijne overnachting in een groepsaccommodatie aan zee tot bijzondere activiteiten.Planning, het regelwerk, de financiële afhandeling worden uit handen genomen.

Maatwerk
Groepsarrangementen Zeeland helpt gasten met het boeken van een overnachting, maar stelt ook een compleet programma samen met rondleidingen, sportactiviteiten, wandelingen, fietstochten en boottripjes. Ze weten perfect de weg binnen Zeeland en kunnen de mooiste adresjes vinden om een bezoek aan Zeeland onvergetelijk te maken.

Activiteiten en programmaonderdelen
Er is een bijna oneindig aantal mogelijkheden in activiteiten en combinaties daarvan. Het aanbod van spannende, leuke en verrassende activiteiten in Zeeland is eindeloos.

Ga naar de website