Marketing

We zetten met onze marketingactiviteiten Zeeland op de kaart in Nederland, maar ook in de groeiende buurlanden Vlaanderen, en Duitsland. Dat doen we online en offline via allerlei kanalen, onze netwerken en partners. Van de droomfase tot en met de beleeffase zorgen we dat (potentiële) gasten worden verleid om Zeeland te bezoeken en optimaal worden geïnspireerd en geïnformeerd om zo veel mogelijk facetten van de provincie te ontdekken.

We hanteren een actieve persbenadering waarbij we journalisten en bloggers uitnodigen om Zeeland te komen ontdekken en beleven, zodat zij uit eigen ervaringen in de media kunnen delen.

VVVzeeland.nl en de Zeeland App zijn twee belangrijke kanalen om mensen te inspireren, maar gasten kunnen ook terecht op diverse andere websites (zoals onze webshop of de site fanvanzeeland.nl). En natuurlijk zijn ook sociale media kanalen Facebook, Instagram en Pinterest, e-mail nieuwsbrieven en brochures essentieel in onze communicatie. Wanneer gasten in Zeeland zijn, kunnen ze terecht bij de VVV-Inspiratiepunten, maar er is ook allerlei, op weer en locatie toegespitste, digitale informatie direct vanuit onze database beschikbaar via het Zeeuws Informatie Distributie Systeem en die voor gasten beschikbaar is op externe locaties.

Kortom, we gaan voor een brede benadering waarbij al onze vakspecialisten zich inzetten om iedereen fan van Zeeland te maken!