Pers

VVV Zeeland verzorgt veel informatie voor de pers. Zo organiseren wij regelmatig persreizen en schrijven we persberichten.

Zeeland in de pers

De pers is onmisbaar als het gaat om de promotie van Zeeland. Wij krijgen vaak journalisten en bloggers op bezoek, zowel uit binnen- als buitenland. Voor hen organiseren wij speciale persreizen. Journalisten en bloggers die meer willen weten over een bepaald onderwerp in Zeeland of die specifieke informatie nodig hebben voor een reportage, artikel, blog of uitzending helpen wij graag verder. Afhankelijk van de vraag stellen we een programma op maat samen.

Wij bemiddelen en kunnen je helpen aan informatie, beeldmateriaal of toegang tot attracties. Ook kunnen wij je journalistieke bezoek aan Zeeland ondersteunen met een programma en/of overnachting en wijzen wij je graag op de mooiste plekjes van onze provincie. Je komt in aanmerking voor een journalisten bezoekprogramma als je doel is om een positief verhaal te schrijven over Zeeland.

Wij ondersteunen dan ook bij voorkeur reis-gerelateerde verhalen en media. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met Sonja van der Voet, tel. 0118-587707 of per e-mail: s.vander.voet@vvvzeeland.nl

Contactpersoon

Sonja van der Voet 

s.vander.voet@vvvzeeland.nl
0118-587707