Promotie

VVV Zeeland verzorgt de promotie van de regio om de toerist te verleiden een bezoek aan Zeeland te brengen.Dit wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland. En door samenwerking met diverse organisaties, gemeenten en het bedrijfsleven.

Zeelandcampagne Nederland

De Zeeuwse algemene campagne zal in de maanden mei, juni en december terug te vinden zijn op verschillende online platforms, waar relevante doelgroepen, leefstijlen en interesses zich bevinden.

Daarbij concentreren we ons met name op huishoudens met opgroeiende kinderen en 50-plussers, met een focus op de vrouw. Er zijn een viertal Zeeland video’s van 15 seconden ontwikkeld met de thema’s kust algemeen, fietsen, culinair en watersport en per thema zijn ook nog 2 banners gemaakt. De video’’s en banners zullen worden ingezet om mensen in meerdere fasen van de customer journey te bereiken

Watersport Delta Promotie

Voor dit jaarlijks terugkerende strategische project werken wij samen met de Provincie Zeeland, Regio West-Brabant en het watersportgerelateerde bedrijfsleven.

Het doel van deze gezamenlijke Deltapromotie is de brede Deltaregio te positioneren als dé veelzijdige watersportbestemming en de aanwezige varende gasten te inspireren tot het maken van uitstapjes, zowel gerelateerd aan het water als ‘aan land’.