Verkoop VVV-locatie in Domburg

12-8-2020

Aan het einde van 2020 zal de stichting VVV Zeeland in de huidige vorm niet verder gaan. Momenteel is de provincie bezig om een nieuwe marketingorganisatie op te richten. In de nieuwe organisatie zal wonen, werken en recreëren gaan samenvallen. De nieuw op te richten organisatie heeft aangegeven zich niet in Domburg te willen vestigingen, daarom verkopen we het pand.

Transitie VVV Zeeland
Omdat de VVV in de huidige vorm verdwijnt, wordt er hard gewerkt om de activiteiten van de VVV te borgen. Naast marketingactiviteiten kent de VVV een routebureau, verantwoordelijk voor onder andere het fietsroutenetwerk, en een boekingscentrale. De verschillende onderdelen worden op diverse manieren voortgezet. 

VVV Gastheerschap
Uitgangspunt is dat het gastheerschap, hetgeen VVV Zeeland uitvoert via 15 Inspiratiepunten, wordt voortgezet. Op dit moment wordt gekeken naar passende oplossingen. Gemeenten zijn de belangrijkste financiers van het VVV gastheerschap. Met de verkoop van het pand in Domburg lijkt het onvermijdelijk dat er voor dit Inspiratiepunt een andere locatie moet worden gevonden. 

« Terug