VVV Vlissingen sluit

Boulevard Vlissingen Stad aan Zee (1)donderdag 19 september 2019

Vlissingen, 19 september 2019 - Donderdagmiddag 26 september 16.00 uur sluit de VVV aan de Spuistraat definitief haar deuren. Het sluiten van de VVV is nodig omdat de Gemeente Vlissingen stopt met het verstrekken van subsidie. Het personeel van de vestiging in Vlissingen wordt ingezet bij de andere vestigingen van VVV Zeeland.

In 2017 is subsidie afbouw door Gemeente Vlissingen in gang gezet, met als gevolgen dat het open houden van een VVV Inspiratiepunt in centrum van Vlissingen niet meer haalbaar is. VVV Zeeland is in gesprek met de Gemeente Vlissingen over de toekomstige dienstverlening.  

De promotie van Vlissingen, via de online kanalen en marketingactiviteiten, blijft VVV Zeeland dit jaar in opdracht van de gemeente uitvoeren. Directeur Erik van den Dobbelsteen van de VVV Zeeland vindt het jammer dat de gemeente kiest voor stopzetten subsidie, met als gevolg het sluiten van de VVV vestiging. Volgens hem is er nog altijd een noemenswaardige groep mensen die liever naar een VVV gaat dan dat ze informatie online zoekt. ,,Onze VVV’s in Zeeland worden jaarlijks nog circa 665.000 keer bezocht voor een persoonlijk contact en advies.’’

Het VVV Inspiratiepunt aan de Spuistraat is donderdag 26 september voor het laatst geopend.

 

NOOT VOOR DE REDACTIE
________________________________________________________________________________
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Erik van den Dobbelsteen, directeur VVV Zeeland, tel. 06-11705367 of email: e.vanden.dobbelsteen@vvvzeeland.nl.

« Terug