Kevin de Vrieze wint Fan van Zeeland fotowedstrijd van VVV Zeeland

Maandwinnaar FvZ juni 2019 - Kevin de Vrieze - Westkapelle webmaandag 09 december 2019

Domburg, 9 december 2019 - Kevin de Vrieze uit ‘s Heer Hendrikskinderen mag zich met trots de winnaar noemen van de fotowedstrijd van VVV Zeeland ‘Waarom ben jij fan van Zeeland?’ Hij wint daarmee € 100,-. De foto van de vuurtoren Noorderhoofd (‘t Lage Licht) in Westkapelle kreeg de meeste likes op Instagram.

#mijnzeelandfoto
Meer dan 5600 foto’s werden er ingezonden voor de fotowedstrijd van VVV Zeeland. Dit jaar kon men meedoen via Instagram. Deelnemers plaatsten foto's op de tijdlijn van hun eigen account met de speciale hashtag #mijnzeelandfoto en de tag @vvvzeeland. Het thema van de fotowedstrijd was ’Waarom ben jij fan van Zeeland?

Zeven maandwinnaars
Deelnemers maakten maandelijks kans op een VVV cadeaucard van € 25,-. Een professionele fotograaf  selecteerde de maandwinnaar. Van deze maandwinnaars heeft het publiek nu de hoofdwinnaar gekozen. Ieder jaar is de VVV Zeeland fotowedstrijd een succes. De diversiteit aan foto’s die wordt ingestuurd, is enorm.
Ook in 2020 zal er weer een fotowedstrijd worden georganiseerd.


NOOT VOOR REDACTIE

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met VVV Zeeland, Sonja van der Voet, Tel. 0118 – 58 77 07 of via email s.vander.voet@vvvzeeland.nl.

« Terug