Meewerkstagiair(e) (Online) marketing

woensdag 01 januari 2020

VVV Zeeland is een jonge groeiende destinatie marketing organisatie die niets liever doet dan gasten Fan van Zeeland maken. Voor de afdeling Marketing, zijn we op zoek naar een meewerkstagiair(e) om mede uitvoering te geven aan de (online) marketing.

De marketingafdeling van VVV Zeeland zet zich in om de provincie Zeeland te promoten, door middel van campagnes, online communicatie, het uitgeven van printmedia en het genereren van free publicity.

Werkzaamheden meewerkstage
Je biedt ondersteuning bij de uitvoering van online projecten en online marketingactiviteiten, zoals het schrijven van teksten, verzamelen en bewerken van fotomateriaal, publiceren van content t.b.v. onze online kanalen, zoals websites, app, e-mailnieuwsbrieven, Social Media, intranet.

VVV Zeeland biedt jou:
-Een uitdagende stageplaats in een dynamische omgeving in Domburg
-Professionele begeleiding
-Een stagevergoeding van € 250,- per maand (fulltime)
-Een afwisselende werkomgeving
-Enthousiaste collega’s

Volg je een commercieel, toeristisch, marketing en/of communicatie gerelateerde HBO-opleiding en heb je interesse in een stageplaats bij VVV Zeeland? Stuur dan je sollicitatie per e-mail aan sollicitatie@vvvzeeland.nl.

We behandelen jouw sollicitatie en persoonlijke gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk, bekijk ook onze privacyvoorwaarden.

« Terug