MBO stagiair(e) inspiratiemedewerker

woensdag 01 januari 2020

Stage lopen bij de VVV betekent werken in een moderne en dynamische werkomgeving. Wil jij gasten echt van dienst zijn? Bij de VVV staat gastheerschap centraal. Tijdens je stage leer je hoe je gastheerschap actief uitdraagt. Vind jij het leuk om met mensen om te gaan, om bezoekers te inspireren met al die leuke mogelijkheden en weet jij gasten echt te verrassen met leuke en bijzondere ervaringen? Ben jij enthousiast, nieuwsgierig en weet jij het wow-gevoel op gasten over te brengen? Dan past de VVV bij jou!

Voordelen van stage lopen bij de VVV

De VVV biedt:

  • professionele begeleiding
  • een stagevergoeding en reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer)
  • een dynamische werkomgeving en enthousiaste collega’s

Daarnaast komt het vaak voor dat stagiair(e)s na hun opleiding in dienst treden bij hun stage-VVV.

Stage of afstuderen
Volg je een MBO opleiding? Je werkzaamheden als stagiair(e) bij de VVV zijn onder meer het adviseren van bezoekers en gasten, het beantwoorden van e-mails met aanvragen voor toeristisch recreatieve mogelijkheden en het verkopen van producten uit een groot assortiment aan VVV producten en regionale producten, zoals streekproducten, cadeaubonnen, fietsroutes en arrangementen. Ook het verhuren van vakantiewoningen en strandcabines komt aan bod. Om alles over de bestemming te weten te komen ga je ook zelf de stad of regio in en bezoek je de attracties.

Stagevacatures
Ben je geïnteresseerd in een stage bij de VVV? Neem dan contact met ons op via sollicitatie@vvvzeeland.nl.

We behandelen jouw sollicitatie en persoonlijke gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk, bekijk ook onze privacyvoorwaarden.

« Terug