Portfolio

Hersteloffensief

Een gezonde toeristische sector is van vitaal belang voor de Zeeuwse economie, het voorzieningenniveau, de leefbaarheid en de werkgelegenheid van Zeeland.

Lees meer

 

Watersport: Delta Promotie

Voor dit jaarlijks terugkerende strategische project werken wij samen met de Provincie Zeeland, Regio West-Brabant en het watersportgerelateerde bedrijfsleven.

Lees meer

Culinaire campagne België

In samenwerking met het NBTC, Cheese Valley en Visit Veluwe gaan we Nederland als culinaire topbestemming op de kaart zetten in Vlaanderen. 

Lees meer

 

Natuurbeleving en natuurcampagne

In het samenwerkingsverband De Zeeuwse Natuur - en VVV Zeeland is de ambitie om zowel inwoners als bezoekers meer bewust te laten genieten van die zo karakteristieke Zeeuwse natuur en landschappen.

Lees meer

Parelroutes

De parelroute is een wandelroute gericht is op een brede doelgroep. Het concept is erop gericht om mensen te activeren op interactieve wijze het landschap te voet te ontdekken.

Lees meer

 

Expeditie Delta

Het Project-en Routebureau mocht voor de voor de langeafstandsfietser een online beleefroute langs de Zeeuwse Deltawerken ontwikkelen. De route is gratis beschikbaar in de VVV Zeeland App.

Lees meer

Beleefboulevard Domburg

Het doel van dit project was om de allure van Domburg als badplaats te laten terugkomen in de herinrichting van de boulevard. Een plek waar men kan flaneren, kan verblijven of waar vandaan men het strand bezoekt of de natuur in trekt.

Lees meer

 

Upgrade fietsvoorzieningen

Om de ontsluitingsmogelijkheden en belevingswaarde van het Zeeuwse landschap te vergroten, wordt ingezet op realisatie van onderscheidende voorzieningen voor de fietsers.

Lees meer

Beweegroute

In opdracht van Gemeente Tholen ontwikkelde het Project- en Routebureau VVV Zeeland, in samenwerking met betrokken organisaties en personen uit het dorp dit wandelconcept. 

Lees meer

 

Ruiternetwerk Veere

In opdracht van de Gemeente Veere is een ruiterroutenetwerk gerealiseerd, dat een positieve impuls aan het aantal toeristische overnachtingen en het verhogen van de toeristische bestedingen. 

Lees meer

Op Smokkelpad

Het Project-en Routebureau realiseerde een productlijn over 'de grens' waarmee de toeristische mogelijkheden worden verstrekt en de plattelandsbeleving in de regio kan worden gestimuleerd.

Lees meer