Verwijsverkeer in Google Analytics

Wist u dat het verkeer dat vanaf vvvzeeland.nl op uw website meetbaar is in uw eigen Google Analytics omgeving? Er is namelijk een speciale code (utm-code) toegevoegd aan de website knoppen op uw vermeldingspagina. Hoe u dit kunt terugvinden leest u hieronder. Let op! Het verkeer vanaf vvvzeeland.nl is pas sinds 8 okt. 2018 meetbaar. Van de data hiervoor is het helaas niet mogelijk om dit inzichtelijk te maken. Tevens begint Google Analytics altijd met de data van afgelopen week. Pas de data aan als u het verkeer over langere periode wilt terugzien. 

1. Login op uw Google Analytics omgeving.

2.Ga naar het onderdeel Acquisitie -> Alle verkeer -> Bron/medium

3. Het verkeer vanaf vvvzeeland.nl is op ondertaande manier zichtbaar:

Naast bovenstaande manier zijn er in Google Analytics nog twee manieren waarop het verkeer van vvvzeeland.nl zichtbaar is. Namelijk via Realtime en via Campagnes.

Via Realtime

Hierin ziet u het verkeer dat op dit moment actief is op uw website. Hierin kunt u via Verkeersbronnen zien of er op dit moment iemand via vvvzeeland.nl op uw website gekomen is. Zie afbeeldingen hieronder.

Via Campagnes

Het verkeer is ook via campagnes zichtbaar. Via Acquisitie -> Campagnes -> Alle campagnes is dit terug te vinden. Zie afbeeldingen hieronder.