Werken bij

Werken bij VVV Zeeland

Wil jij werken bij VVV Zeeland, dé organisatie voor toeristisch Zeeland? Met 18,6 miljoen toeristische overnachtingen per jaar is dit een van de meest toeristische provincies van Nederland. Het is onze missie om de bestemming Zeeland te ontwikkelen tot een geliefde, waardevolle en leefbare bestemming. We zijn altijd op zoek naar professionals en stagiaires die hier een bijdrage aan willen leveren.

De organisatie

Persoonlijk, verbindend, vooruitstrevend, deskundig en toegankelijk. Dat is waar we voor staan. VVV Zeeland is een informele organisatie. De interne lijnen zijn kort. Werken bij VVV Zeeland betekent werken in een resultaatgerichte, transparante omgeving. Het bedrijfsleven en overheid zijn belangrijke partners en stakeholders. Er werken binnen VVV Zeeland mensen met veel ervaring in het vakgebied, maar ook starters op de arbeidsmarkt. Samen maken we iedereen Fan van Zeeland.

Het hoofdkantoor van VVV Zeeland bevindt zich in de badplaats Domburg. Hier huisvesten een aantal afdelingen:

  • Reserveringen: Zorgt voor groepsuitjes op maat en verzorgt de boekingen voor vakantiewoningen.
  • Marketing: Zorgt voor alle marketingactiviteiten die gasten verleiden naar Zeeland te komen. En informeert gasten die hier reeds zijn over wat er te zien en doen is.
  • Sales: Onderhoudt contacten met partners en ondernemers in de regio en zorgt ervoor dat zij hun gasten voorafgaand en tijdens een verblijf de juiste informatie kunnen aanbieden.
  • Projecten: Zorgt voor fiets- en wandelroutes in Zeeland en verzorgt projecten.

Inspiratiepunten

Naast het hoofdkantoor is VVV Zeeland aanwezig in de gehele provincie. We hebben in totaal 15 Inspiratiepunten, waar we bezoekers voorzien van inspiratie en informatie. We verkopen er diverse fiets- en wandelroutes, streekgebonden Zeeuwse producten, brochures en tickets, brengen onze gasten onder in beschikbare accommodaties en, niet onbelangrijk, onderhouden relaties met lokale ondernemers.